دانستنیهای خواب - کالای خواب

اسفنج | کاربرد اسفنج در تشک

اسفنج در تشک

از جمله متریال دیگری که در تشک کاربرد بسیاری دارد و می توان به نقش تاثیرگذار آن در کیفیت، مقاومت و حتی فرد استفاده کننده (کودک یا فرد مسن)، وزن افراد و آناتومی بدن افرادی که از تشک استفاده می کند اشاره نمود اسفنج می باشد.

اسفنج در تشک

استفاده از اسفنج در تشک

باید توجه داشته باشید که بر عکس فوم ها که نباید در سطح افقی تشک استفاده شوند، اسفنج باید در سطح افقی تشک استفاده شود. اسفنج بسته به نوع و مدل آن یا بسته به چگالی (دانسیته) آن سطحی ترین قسمت تشک بعد از پارچه تشک می باشد. البته در ادامه توضیح خواهم داد که برخی از اسفنج ها حتی در داخل قسمت پارچه تشک نیز وجود دارند.

در تولید محصولات کالای خواب و در شاخه تشک، اسفنج ها بر اساس نوع، قیمت، کیفیت، ضخامت، تحمل وزن، نوع بسته بندی، اعتبار برند، ضمانت محصول و نوع سیاست گذاری های واحد تولید انتخاب می شوند. فاکتورهای نام برده نشان دهنده این است که اسفنج (ابر) در پرسنال برندینگ کالای خواب تولید شده و همچنین در سلامت فرد استفاده کننده و طول عمر و ضمانت محصول تولید شده بسیار موثر است.

بنابرای صاحبان صنایع کالای خواب بخش مهمی از دغدغه ها و برنامه ریزی های خود را برای تهیه و نگهداری و انبار کردن انواع اسفنج با موارد استفاده مختلف می کنند. همچنین در زمینه حفظ و افزایش کیفیت محصولات تولید خود می کوشند تا از اسفنج های با کیفیت و تکنولوژی ساخت بالاتر بهره ببرند. بنابراین نام گذاری بسیاری از محصولات کالای خواب و حتی تعیین نوع ضمانت و طبقه بندی محصولات کالای خواب بر اساس نوع اسفنج به کارگرفته شده در آن می باشد. چه بسا دو محصول با اجزای بسیار مشابه اما اسفنج هایی با ضخامت و فشردگی متفاوت، از لحاظ کیفیت و ضمانت و همچنین از لحاظ قیمت بسیار متفاوت می باشند.

توجه کنید هر کدام از موارد ارائه شده در بالا، در تفاوت ایجاد یک محصول متفاوت کالای خواب تاثیر دارد چرا که یکی از مهمترین موادی که در تعیین نوع تشک موثر و تعیین کننده می باشد، نوع اسفنج آن محصول می باشد.

با توجه به تنوع زیاد کالای خواب، مخصوصا تشک، می توان گفت اسفنج نیز تنوع بسیاری دارد.

اسفنج نیز نوعی پلی اتیلن می باشد، البته با استفاده از مواد اولیه متفاوت نسبت به فوم و هم چنین نوع فرآوری یا اصطلاحا پخت مواد نیز نسبت به فوم متفاوت است. به همین دلیل خاصیت متفاوتی نیز نسبت به فوم دارد و نقش متفاوتی در تشک ایفا خواهد کرد. می توان گفت از بالاترین قسمت که پارچه تشک می باشد، تا پایین ترین یا مرکزی ترین قسمت تشک که مغز اصلی یا زیر کار تشک می باشد، اسفنج می تواند حضور داشته باشد. این حضور بستگی به نوع تشک و نوع اسفنج دارد. نوع تشک را در قسمت معرفی انواع کالای خواب بررسی خواهیم کرد ولی اکنون به بررسی نوع اسفنج می پردازیم

اسفنج ها بر اساس فرمول مواد اولیه و بر اساس سایز و دانسیته و همچنین بر اساس نوع استفاده، دارای دسته بندی های متفاوتی هستند که به هرکدام از آنها می پردازیم و سعی می کنیم بر اساس حرفه ای که در آن مشغول هستیم و دانشی که در این حرفه کسب کرده ایم تعداد بیشتری از انواع اسفنج ها را برای شما توصیخ بدهیم.

اسفنج در اصطلاح عموم به ابر معروف است. در نتیجه این اسفنج همان ابر است.

اسفنج رولی

همان طور که گفته شد اسفنج در تمامی نقاط تشک می تواند نقشی داشته باشد. اسفنج رولی اسفنجی است که دارای ضخامت ۸ میلیمتر تا نهایت ۱.۵ سانتیمتر می باشد و طی تصمیمات اخیر اکثر صاحبان صنایع به صورت رول هنگام دوخت پارچه تشک (بعضی از انواع پارچه تشک نظیر پارچه گردبافت و آلوئه ورا) به همراه الیاف به پارچه تشک دوخته می شود. این امر باعث می شود زیبایی بصری و ظاهری پارچه تشک و دوخت تشک بیشتر شود و طول عمر پارچه تشک نیز بیشتر خواهد شد. لطافت ابتدایی پارچه تشک به واسطه این نوع اسفنج افزایش پیدا می کند.

از عمده دلایل استفاده از این نوع اسفنج در پارچه تشک این است که:

  1. این نوع اسفنج در سطح تشک مقاومت ندارد و سریعا افت پیدا می کند یا در هنگام تهیه زیر کار (مغز اصلی تشک) در هنگام استفاده کاربر به علت نازک بودن پاره می شود.
  2. این اسفنج برای کار کردن در سطح تشک تقریبا مناسب نیست. بنابراین برای این که تاثیر مثبت بیشتری داشته باشد بهتر است در پارچه تشک دوخته شود.
  3. سرعت عمل و زیبایی استفاده از این نوع اسفنج با استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک و پیشرفته امروزی بسیار بیشتر از دخالت دست می باشد.
  4. متریال مورد نظر تشک در آن استفاده می شود و زیبایی بصری و تاثیر متریال با این روش بیشتر می‏شود.

در زمانی که پارچه تشکی وارد پروسه تولید برای استفاده بر روی تشک تخت می شود، در دستگاه های دوزنده یک رول الیاف، یک رول اسفنج، یک رول پارچه و یک رول اسپان باند وجود دارد. پارچه در بالاترین سطح و بعد الیاف و بعد اسفنج و در آخر اسپان باند توسط دستگاه روی هم قرار داده شده و با گذر از مسیر دوخت با طرح ها و نقشه های متنوع و زیبا در نهایت اسفنج رولی در پارچه و در نهایت در تشک جای می گیرد.

اسفنج ها دارای ضخامت های بیشتر نیز هستند که معمولا از ۳ سانتیمتر تا ۱۰ سانتی متر در سطح تشک های مختلف استفاده می شود و این استفاده بیشتر وابسته به نوع تشک و فرد استفاده کننده می باشد که مبحث انواع تشک بر همین مبنا استوار است.

استفاده از اسفنج در تشک

عوامل موثر بر ضخامت اسفنج تشک

اما به طور کلی سانت اسفنج روی تشک به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد.

اولین عامل، دانسیته اسفنج می باشد که اسفنج ۲۰ کیلویی یا ۳۵ کیلوئی نمونه ای از آنها می باشد.

دومین عامل وزن می باشد، یعنی تشک برای چه وزنی تعبیه شده است؟ ۳۰ کیلو، ۵۰ کیلو یا ۱۰۰ کیلو و …. منظور از وزن، وزن فردی است که از تشک استفاده می کند.

عامل بعد می تواند مزاج خوابی فرد باشد: سفت، نرم یا مدیوم

عامل بعدی نوع تشک می باشد: طبی، فنری، فول طبی فنر، مدیکال و …

این عوامل عواملی است که در مورد آن ها به طور کامل توضیح خواهیم داد.

تشک و کالای خواب تک ارائه دهنده انواع  تشک و کالای خواب با بهترین کیفیت، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با خرید تشک با شماره موبایل ۰۹۱۹۵۸۰۰۰۶۰  تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *